AGENDA

 • The Digital Paradigm. Connect the dots.
  Thu, 20 Jun
  The Big C. Koffiebar
  Digitalisering is niet meer weg te denken, we zijn meer connected dan ooit maar toch voelen we ons niet verbonden. Aan de hand van de community canvas leren we betekenisvolle en impactvolle gemeenschappen bouwen.
  Share
 • Think Global. Act Local: Idea Generation
  Thu, 16 May
  The Big C. Koffiebar
  De sustainable development goals zijn meer dan HOT, net zoals de opwarming van de aarde! Krijg creatieve technieken aangereikt en ga met 1000 ideeën buiten om mee een positieve impact te hebben voor jezelf, in of met je organisatie en in de wereld!
  Share
 • Experience the Design Thinking Process
  Thu, 25 Apr
  The Big C. Koffiebar
  Denken met je handen! Ervaar de verschillende elementen in het design thinking proces op een hands-on manier. Ontdek welke skills je hiervoor nodig hebt om het ook in je eigen praktijk om te zetten.
  Share
 • De geheimen van een barista
  Wed, 20 Mar
  The Big C. Koffiebar
  Waan je in de wereld van een echte barista bij The Big C. en meld je aan voor een Barista Workshop! Je begint met een inleiding over de historie, productie en brandproces van koffie. Daarna ga je stapsgewijs aan de slag om te leren hoe je een ‘perfecte’ espresso kunt bereiden.
  Share
 • Think like a Start Up - Unicorn Game
  Thu, 14 Mar
  The Big C. Koffiebar
  Een storytelling game voor teams, waarbij je leert denken als een startup en nieuwe innovaties creëert. Ervaar hoe je meer ondernemend kan denken. De neveneffecten van deze workshop? Ongeziene ideeën voor persoonlijke groei en business innovatie.
  Share
 • De wondere wereld van koffie
  Wed, 06 Mar
  Koffiebar The Big C.
  Met de koffieworkshops van The Big C. maak je kennis met de wondere wereld van koffie. Van waar komt koffie? Welke koffiesoorten en zetwijzen zijn er? Hoe weet je welke koffie bij je past? Wat is er zo speciaal aan specialty coffee?
  Share